Vai al contenuto

Norcks productiediensten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie

Norck's Manufacturing Services For Aerospace Industry

Norck: Uw partner voor precisie-industrie in de lucht- en ruimtevaart

Norck levert deskundige productieoplossingen voor de luchtvaartindustrie, waar prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn. Wij stellen ruimtevaartingenieurs, OEM's en leveranciers in staat om aan de strenge normen van de industrie te voldoen met precisiebewerkte componenten, gefabriceerde constructies en assemblages op maat.

Productiecapaciteiten voor lucht- en ruimtevaart

 • CNC verspanen voor kritieke onderdelen: Hoogwaardige legeringen, nauwe toleranties en complexe geometrieën voor vluchtkritieke onderdelen, motoronderdelen, landingsgestelelementen en meer.
 • Plaatbewerking voor casco's en structuren: Snijden, buigen, vormen en lassen van aluminium, titanium en speciale legeringen om lichtgewicht maar robuuste structurele elementen en behuizingen te maken.
 • Additive Manufacturing voor geoptimaliseerde ontwerpen: 3D printen van lichtgewicht prototypes, topologisch geoptimaliseerde componenten en bevestigingen met ingewikkelde geometrieën, snelle iteraties en kortere doorlooptijden.
 • Optimalisatie van de toeleveringsketen: Sourcing van grondstoffen, hardware en gespecialiseerde componenten om uw luchtvaartproject te stroomlijnen en sourcinghoofdpijn te verminderen.
 • Complete samenstellingen: Integratie van machinaal bewerkte, gefabriceerde, 3D-geprinte en kant-en-klare componenten om kant-en-klare subassemblages of complete samenstellingen te leveren.

Norcks Aerospace-voordeel: Prestaties ontmoeten Precisie

 • Gecertificeerde kwaliteit: Werken samen met fabrikanten met AS9100D en andere relevante certificeringen om te voldoen aan de strenge normen voor kwaliteitsbeheer die worden vereist door de ruimtevaartindustrie.
 • Geavanceerde materiaalexpertise: Expertise op het gebied van machinale bewerking, fabricage en additieve vervaardiging met voor de ruimtevaart geschikte metalen en composieten.
 • Gedreven door techniek: Samenwerking met uw team om ontwerpen te optimaliseren (DfM) voor maakbaarheid, gewichtsvermindering, functionaliteit en kosteneffectiviteit.
 • Veeleisende industrie-ervaring: Bewezen succes in ruimtevaarttoepassingen waar falen geen optie is en de prestaties van onderdelen missiekritisch zijn.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw lucht- en ruimtevaartprojecten?

 • Versnel ontwikkeling tot implementatie: Snelle prototyping, flexibele productie en gestroomlijnde inkoop zorgen ervoor dat uw innovaties in de lucht- en ruimtevaart sneller van de grond komen.
 • Precisie en herhaalbaarheid: Compromisloze kwaliteit en consistentie voor componenten die foutloos moeten presteren in zware omgevingen.
 • Optimalisatie van gewicht en prestaties: Geavanceerde productietechnieken om lichtgewicht ontwerpen te maken, laadvermogen te maximaliseren en brandstofefficiëntie te verbeteren.
 • Uw betrouwbare productiepartner: We werken als een verlengstuk van uw team en zorgen ervoor dat uw ruimtevaartprojecten hun volledige potentieel halen, op tijd en binnen het budget.

WAT NORCK HET BESTE DOET

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF