Vai al contenuto

Prototyping en productie van consumentenproducten

Consumer Product Prototyping & Production

Norck: Uw partner voor succesvolle lanceringen van consumentenproducten

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de consumentenproductenindustrie. Wij stellen ontwerpers, innovators en merken in staat om nieuwe producten snel op de markt te brengen, met een balans tussen kwaliteit, functionaliteit en esthetiek die de consument fascineert.

Productiemogelijkheden voor consumentenproducten

 • Precisie CNC verspanen en spuitgieten: Hoogwaardige onderdelen maken van kunststoffen, metalen en composieten voor robuuste en toch visueel aantrekkelijke producten.
 • Diverse prototypingtechnologieën: 3D printen, rapid tooling en traditionele methoden voor snelle iteraties, testen en optimaliseren van ontwerpen voor massaproductie.
 • Gespecialiseerde afwerking en assemblage: Een breed scala aan oppervlakteafwerkingen, texturen, coatings, assemblage en verpakkingsdiensten om een gepolijst, marktklaar product te maken.
 • Integratie van elektronica: Naadloze integratie van PCB's, sensoren, displays en andere elektronische elementen voor slimme of verbonden consumentenproducten.
 • Wereldwijde inkoop en logistiek: Materiaalinkoop, componenteninkoop en logistiek van de toeleveringsketen beheren om kosten en levertijden te optimaliseren.

Norck's Voordeel voor consumentenproducten: Van concept tot klant

 • Ontwerp voor marktsucces: Samenwerking met uw team om productontwerpen te optimaliseren voor maakbaarheid, assemblage, kostenefficiëntie en eindgebruikerservaring.
 • Focus op esthetiek en functionaliteit: Expertise in het balanceren van vorm en functie, zodat uw producten er net zo goed uitzien als ze presteren.
 • Duurzame oplossingen: Begeleiding bij milieuvriendelijke materialen, verantwoorde productie en ontwerpen voor recyclebaarheid om bewuste consumenten aan te spreken.
 • Snelheid tot de markt: Agile productie en prototyping om ontwikkelingscycli te verkorten en in te spelen op trends in de markt.
 • Kwaliteit voor merkvertrouwen: Strenge kwaliteitscontrole in elk stadium om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de verwachtingen van de consument en merkentrouw opbouwen.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw consumentenproducten?

 • Productontwikkeling versnellen: Rapid prototyping, tooling en productieprocessen stellen u in staat om nieuwe producten sneller te lanceren en de concurrentie voor te blijven.
 • Verbeter de gebruikerservaring: Precisieproductie en superieure afwerkingen zorgen voor producten die er goed uitzien, goed aanvoelen en betrouwbaar functioneren.
 • Schaalbaar om aan de vraag te voldoen: Flexibele productiecapaciteit om alles aan te kunnen, van lanceringen in kleine series tot uitrol op grote schaal,
 • Kosten onder controle, kwaliteit behouden: Geoptimaliseerd productie- en toevoerketenbeheer om aan uw richtprijzen te voldoen zonder aan kwaliteit in te boeten.
 • Uw end-to-end partner: We begeleiden je tijdens het hele producttraject, van de eerste concepten tot de uiteindelijke levering en klantenondersteuning.

Klaar om uw volgende winnende consumentenproduct te lanceren? Vraag vandaag nog een offerte aan!

WAT NORCK HET BESTE DOET

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF