Vai al contenuto

Productiediensten voor de energie-industrie

Manufacturing Services For Energy Industry

Norck: Energie-innovatie voeden met precisieproductie en robuuste oplossingen

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de energie-industrie en stelt ingenieurs, OEM's en dienstverleners in zowel traditionele als hernieuwbare sectoren in staat. We produceren hoogwaardige componenten, assemblages op maat en grootschalige structuren die bestand zijn tegen de zware omstandigheden en extreme condities die kenmerkend zijn voor energieprojecten.

Norcks productiemogelijkheden voor de energie-industrie

 • Precisie CNC Bewerking van Kritieke Onderdelen: Complexe onderdelen maken van staal met hoge sterkte, corrosiebestendige legeringen, speciale metalen en composieten voor energieopwekking, olie- en gasapparatuur en systemen voor hernieuwbare energie.
 • Fabricage van plaatwerk voor zwaar gebruik: Vormen, snijden, lassen en assembleren van robuuste structuren, behuizingen, drukvaten en ondersteunende elementen voor veeleisende energie-infrastructuur.
 • Gespecialiseerde afwerkingen en coatings: Aanbrengen van verven, coatings en oppervlaktebehandelingen die bestand zijn tegen ruwe omgevingen, chemische blootstelling en extreme temperaturen.

Norcks energievoordeel: Compromisloze prestaties en betrouwbaarheid

 • Engineering voor veeleisende omgevingen: Expertise in materiaalselectie en fabricageprocessen om een lange levensduur van onderdelen te garanderen in toepassingen met hoge druk, corrosie of extreme temperaturen.
 • Focus op veiligheid en naleving: Voldoen aan industrienormen, voorschriften en strenge kwaliteitscontroleprocessen voor missiekritieke energie-infrastructuur.
 • Schaalbaar voor grote projecten: Productiecapaciteit en expertise in de toeleveringsketen om de schaal en complexiteit van energie-infrastructuurprojecten aan te kunnen.
 • Oplossingen voor hernieuwbare energie: Precisieproductie voor zonne- en windenergiecomponenten, ter ondersteuning van de overgang naar schone energieoplossingen.
 • Versnellen van energie-innovaties: Snelle prototyping, flexibele productie en gestroomlijnde toeleveringsketens om nieuwe technologieën en efficiëntieverbeteringen sneller op de markt te brengen.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw energieprojecten?

 • Onderdelen die bestand zijn tegen de elementen: Productie van onderdelen en structuren die ontworpen zijn voor de lange levensduur die vereist is in zware energieomgevingen.
 • Precisie voor betrouwbare energie: Compromisloze kwaliteit in onderdelen voor energieopwekkings-, transmissie- en distributiesystemen, waardoor stilstand en onderhoud tot een minimum worden beperkt.
 • Ervaring in diverse energiesectoren: Bewezen succes in olie & gas, kernenergie, waterkracht, windenergie, zonne-energie en andere energiesectoren.
 • Ondersteuning van uw duurzaamheidsdoelstellingen: Partnerschap in de productie van energie-efficiënte componenten en ondersteunende infrastructuur voor hernieuwbare energiebronnen.
 • Uw betrouwbare productiepartner: We werken onvermoeibaar om op tijd en binnen budget oplossingen te leveren die vooruitgang in de energie-industrie stimuleren.

Klaar om uw volgende energieproject van energie te voorzien? Vraag vandaag nog een offerte aan!

WAT NORCK HET BESTE DOET

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF