Vai al contenuto

Grondverzet aandrijven met precisieproductie en robuuste oplossingen

Excavator Manufacturing

Norck levert deskundige productieoplossingen voor de graafmachine-industrie, zodat OEM's, fabrikanten van uitrustingsstukken en dienstverleners krachtige en betrouwbare machines kunnen leveren. Wij produceren hoogwaardige componenten, robuuste structurele elementen en op maat gemaakte assemblages die bestand zijn tegen de veeleisende krachten en zware omstandigheden van graafwerkzaamheden.

Productiecapaciteiten graafmachine-industrie

 • CNC verspanen voor zwaar gebruik: Staal met hoge sterkte en slijtvaste legeringen voor kritieke graafmachineonderdelen zoals pennen, bussen, tandwielen, hydraulische cilinders en onderstelonderdelen.
 • Structurele plaatbewerking: Vormen, snijden, lassen en assembleren van robuuste gieken, armen, bakken, behuizingen en structurele elementen voor frames en chassis van graafmachines.
 • Slijtvaste coatings en behandelingen: Hardfacing, carboneren, nitreren en andere oppervlaktebehandelingen om de levensduur van slijtagegevoelige componenten en hulpstukken te maximaliseren.
 • Productiecapaciteit op grote schaal: Geschikt voor de productie van oversized structurele elementen en complete subassemblages voor graafmachines.

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online productieservices voor de graafmachine-industrie: De online productiediensten van Norck voor de graafmachine-industrie bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Graafmachine industrie productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor graafmachines eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor graafmachines om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

Norck's Graafmachine Voordeel: Gebouwd voor prestaties en een lange levensduur

 • Focus op slijtage en schuurweerstand: Expertise in materiaalselectie en fabricageprocessen die zijn ontworpen om slijtage in grondverzettoepassingen tegen te gaan.
 • Precisie voor veeleisende toleranties: Machinale bewerking met nauwe toleranties voor een soepele werking, lekvrije hydraulische systemen en minimale slijtage in scharnierende verbindingen.
 • Kwaliteit voor zware omstandigheden: Strenge kwaliteitscontrole, tests en oppervlaktebehandelingen om onderdelen te beschermen tegen schokken, corrosie en extreme weersomstandigheden.
 • Integratie van aanbouwdelen: Precisiefabricage voor compatibiliteit tussen graafmachines en diverse uitrustingsstukken (bakken, grijpers, hamers, enz.).
 • Versnelde machineontwikkeling: Snelle prototyping, flexibele productie en gestroomlijnde inkoop om nieuwe graafmachineontwerpen en aanbouwdelen sneller op de markt te brengen.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw graafprojecten?

 • Maximaliseer de inzetbaarheid van machines: Duurzame, met precisie vervaardigde componenten en hulpstukken verminderen storingen en verlengen de onderhoudsintervallen.
 • Krachtige en betrouwbare prestaties: Productie-expertise voor onderdelen die cruciaal zijn voor de graafkracht, hydrauliek en machinebesturingssystemen van graafmachines.
 • Optimaliseer oplossingen voor uitrustingsstukken: Productie op maat voor gespecialiseerde uitrustingsstukken die de mogelijkheden en veelzijdigheid van uw graafmachines uitbreiden.
 • Concurrerend in een moeilijke markt: Geoptimaliseerde productieprocessen en beheer van de toeleveringsketen helpen u de kosten te beheersen zonder aan kwaliteit in te boeten.
 • Uw end-to-end partner: Wij ondersteunen u vanaf het eerste prototype tot en met de volledige productie en de productie van onderdelen voor de vervangingsmarkt.

Klaar om uw moeilijkste graafproject aan te pakken? Vraag vandaag nog een offerte aan!

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF