Vai al contenuto

Uw productie-uitdagingen oplossen - Deskundig advies en technische ondersteuning

Solve Your Manufacturing Challenges

Norck produceert niet alleen onderdelen; we bieden diepgaande technische expertise en strategisch advies om uw projecten in elke fase te optimaliseren voor succes. We werken samen met bedrijven in verschillende sectoren om complexe productieproblemen aan te pakken, processen te stroomlijnen en superieure resultaten te behalen.

Consultation - Norck
Application Engineering

Norck-expertisegebieden

 • Ontwerp voor maakbaarheid (DFM): Uw ontwerpen in een vroeg stadium analyseren om ervoor te zorgen dat ze geoptimaliseerd zijn voor kosteneffectieve productie, assemblagegemak en materiaalselectie, waardoor iteraties en kostbare aanpassingen tot een minimum worden beperkt.
 • Materiaalkeuze en -optimalisatie: Het aanbevelen van de ideale materialen om de vereisten van uw project voor sterkte, gewicht, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, esthetiek en kosten in balans te brengen.
 • Proces- en simulatie-expertise: Gebruikmaken van FEA, mold flow analysis en andere simulatietools om mogelijke fouten te voorspellen, productieprocessen te optimaliseren en de noodzaak voor fysieke prototypes te verminderen.

Het voordeel van Norck Consulting: Prestatiegedreven oplossingen

 • Diepgaande productie-ervaring: Onze ingenieurs werken niet alleen met CAD-modellen; ze begrijpen de echte productiemethoden, toleranties en mogelijke uitdagingen.
 • Focus op uw succes: We werken als een verlengstuk van uw team en investeren in het optimaliseren van uw productontwerpen, productie-efficiëntie en uiteindelijk uw bedrijfsresultaat.
 • Datagestuurde aanbevelingen: Onze analyses en suggesties worden ondersteund door simulaties, materiaaltesten (indien van toepassing) en benchmarks uit de industrie.
 • Afgestemd op uw behoeften: Van gerichte ontwerpconsultaties tot volledige productieprocesaudits, wij bieden schaalbare ondersteuning.
 • Brug naar productie: Onze adviesdiensten sluiten aan op onze productiemogelijkheden, zodat u één partner hebt voor het oplossen van problemen en het op de markt brengen van uw product.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor advies en engineering?

 • Versnel uw projecten: Optimaliseer ontwerpen vooraf, minimaliseer vertragingen en dure wijzigingen tijdens de productiefase.
 • Kosteneffectieve verbeteringen: Onze inzichten leiden vaak tot materiaalbesparingen, gestroomlijnde processen en verbeterde opbrengsten - waardoor uw winstgevendheid toeneemt.
 • Productverbeteringen: Maak gebruik van onze expertise om de prestaties, duurzaamheid en aantrekkingskracht van uw product te verbeteren.
 • Minder risico's, meer vertrouwen: Grondige analyses en simulaties helpen u om producten te lanceren met een grotere betrouwbaarheid en verminderen het risico op terugroepacties.
 • Uw innovatiepartner: Of u nu een specifieke uitdaging wilt aangaan of uw hele productie wilt optimaliseren, wij zijn er om uw groei te ondersteunen.

Klaar om uw productie te optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie!

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF