Vai al contenuto

Norck: Industriële prestaties stimuleren met precisieoplossingen voor productie en toelevering

Manufacturing & Supply Chain

Definitie van de industrie

De industriële sector omvat bedrijven die machines, apparatuur, benodigdheden of diensten voor productie- en bouwbedrijven ontwerpen, ontwikkelen, produceren, op de markt brengen en verkopen.

Met de ontdekking van stoomkracht gebruikten fabricagemachines stoom als energiebron, en de industriële fabricage was geboren. Het wordt vaak Industrie 1.0 genoemd.

Rond 1840 werden nieuwe technologische systemen uitgevonden waarbij elektriciteit als energiebron werd gebruikt, wat leidde tot complexere machines die bekend staan als Industrie 2.0.

De derde revolutie in de industriële sector begon met de uitvinding van de computer rond 1970, wat leidde tot de automatisering van sommige productieprocessen. Industrie 3.0 introduceerde geautomatiseerde systemen in assemblagelijnen met automatische en halfautomatische machines die afhankelijk waren van menselijke input.

Tegenwoordig bevinden we ons in het tijdperk van Industrie 4.0, waarin intelligente machines worden gebruikt die actie kunnen ondernemen, elkaar kunnen besturen en kunnen uitwisselen zonder menselijke interactie.

Industry 4.0

Industriële productiemogelijkheden

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de industriële sector, zodat fabrikanten, OEM's en dienstverleners hun activiteiten kunnen bouwen, onderhouden en optimaliseren. We produceren hoogwaardige componenten, aangepaste assemblages en vervangingsonderdelen die voldoen aan de strenge eisen van industriële omgevingen.

 • Precisie CNC Verspaning: Sterke legeringen, slijtvaste materialen en complexe geometrieën voor kritieke onderdelen in machines, automatiseringssystemen, verwerkingsapparatuur en meer.
 • Plaatbewerking voor zwaar gebruik: Vormen, snijden, lassen en assembleren van robuuste frames, behuizingen, behuizingen, ondersteuningsstructuren en afschermingen voor industriële machines.
 • Reserveonderdelen & Reverse Engineering: Productie van verouderde of moeilijk te vinden vervangingsonderdelen, met behulp van 3D-scannen en andere technieken om oude onderdelen na te maken.
 • Assemblage en integratie: Het combineren van gefabriceerde componenten, kant-en-klare hardware, sensoren en besturingen tot complete industriële subassemblages of systemen.

Het industriële voordeel van Norck: Gebouwd voor prestaties en betrouwbaarheid

 • Expertise in veeleisende materialen: Werken met staal, roestvrij staal, speciale legeringen en composieten die bestand zijn tegen zware industriële omstandigheden.
 • Focus op duurzaamheid: Productieprocessen en materiaalselectie gericht op het verlengen van de levensduur van componenten en het verlagen van onderhoudskosten.
 • Precisie voor betrouwbare werking: Strenge toleranties op kritieke onderdelen om een soepele werking van de machine te garanderen, trillingen te minimaliseren en vroegtijdige slijtage of defecten te voorkomen.
 • Gestroomlijnd onderhoud en reparaties: Snelle productie van vervangingsonderdelen om uw productielijnen zo efficiënt mogelijk te laten draaien.
 • Versnelde industriële innovatie: Van concept tot volledige productie, wij ondersteunen de ontwikkeling van nieuwe industriële machines en procesverbeteringen.

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online productiediensten voor industriële projecten: Norck's online productiediensten voor industriële projecten bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Industriële project productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor industriële projecten eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor industriële projecten om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw industriële projecten?

 • Maximaliseer de beschikbaarheid van machines: Duurzame, precisiecomponenten en snelle productie van reserveonderdelen minimaliseren storingen en kostbare productievertragingen.
 • Optimaliseer de productie-efficiëntie: Precisiecomponenten die de nauwkeurigheid, snelheid en output van machines verbeteren, wat bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat.
 • Rendabele oplossingen op maat: Productie van op maat gemaakte componenten en reverse-engineering oplossingen wanneer off-the-shelf onderdelen niet voldoende zijn.
 • Schaalbaarheid voor uw groei: Flexibele productiecapaciteit ondersteunt uw uitbreiding en speelt in op de fluctuerende vraag naar industriële machines of vervangingsonderdelen.
 • Uw productiepartner: We werken onvermoeibaar om uw industriële activiteiten soepel te laten verlopen en te voldoen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF