Vai al contenuto

Robotica-innovatie versterken met precisieproductie en flexibele oplossingen

Robotics Innovation with Precision Manufacturing

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de robotica-industrie. Wij stellen robotica bedrijven, onderzoekers en integrators in staat om geavanceerde robots tot leven te brengen en leveren de hoogwaardige componenten, assemblages op maat en gestroomlijnde productie die nodig zijn om de volgende generatie automatisering te realiseren.

Robotica productie mogelijkheden

 • Precisie CNC-bewerking van complexe onderdelen: Complexe actuatoren, eindeffectoren, structurele elementen en sensorbehuizingen maken van lichtgewicht aluminium, speciale legeringen en hoogwaardige polymeren.
 • Diverse prototypingtechnologieën: Snel 3D printen, traditioneel machinaal bewerken en plaatmetaal prototyping voor snelle ontwerp iteratie en functioneel testen van robotonderdelen.
 • Plaatwerk voor behuizingen en chassis: Vormen, snijden en lassen van behuizingen, bedieningspanelen, montagebeugels en structurele elementen voor robots en robotsystemen.
 • Elektronica assemblage en bedrading: Integratie van PCB's, sensoren, kabelbomen en elektromechanische componenten voor complete robot-subassemblages.
 • Toeleveringsketen voor robotica: Sourcing van motoren, actuators, controllers, speciale hardware en componenten om de inkoop te optimaliseren en uw robotica projecten te stroomlijnen.

Norcks voordeel in robotica: Prestaties, flexibiliteit, maatwerk

 • Precisie voor dynamische systemen: Nauwe toleranties op bewegende onderdelen, voor soepele bewegingen, nauwkeurige positionering en minimale slijtage in robotgewrichten en -mechanismen.
 • Materiaalexpertise voor prestaties en gewicht: Het in evenwicht brengen van sterkte, gewicht en functionaliteit door te werken met geavanceerde legeringen, composieten en kunststoffen.
 • Focus op snelle innovatie: Behendige productie- en prototypingcapaciteiten ter ondersteuning van de snelle iteratiecycli die essentieel zijn bij de ontwikkeling van robotica.
 • Oplossingen voor uiteenlopende toepassingen: Van industriële robots tot collaboratieve systemen en dienstrobots, wij stemmen de productie af op uw specifieke behoeften.
 • Schaalbare productie voor groei: Naadloze overgang van prototypes naar massaproductie van robotonderdelen en -systemen.

ONZE DIENSTEN

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online productiediensten voor de robotica-industrie: De online productiediensten van Norck voor de robotica-industrie bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Robotica industrie productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor robotica eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor robotica om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

Waarom Norck kiezen voor uw robotprojecten?

 • Precisie voor betrouwbare automatisering: Hoogwaardige componenten die zorgen voor consistente robotprestaties, taaknauwkeurigheid en betrouwbaarheid op lange termijn.
 • Versnelde robotontwikkeling: Snelle prototyping en flexibele productie om uw ontwikkelingscycli te verkorten en uw robots sneller op de markt te brengen.
 • Afgestemd op uw unieke ontwerpen: We produceren niet zomaar onderdelen; we werken samen om de produceerbaarheid te optimaliseren en uw specifieke vereisten te bereiken.
 • Optimaliseren van kosten en prestaties: Waardegedreven productie- en supply chain-oplossingen om aan uw doelkosten te voldoen zonder aan functionaliteit in te boeten.
 • Uw partner voor robotproductie: We ondersteunen u vanaf het eerste prototype tot en met de volledige productie wanneer u uw roboticaoplossingen opschaalt.

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF