Vai al contenuto

Norck: Precisieproductie voor levensveranderende medische oplossingen

 Medical Manufacturing Capabilities

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de medische industrie. Wij stellen bedrijven in medische hulpmiddelen, zorgverleners en onderzoekers in staat om te innoveren en levensreddende technologieën op de markt te brengen, met een niet-aflatende focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en patiëntveiligheid.

Mogelijkheden voor medische productie

 • Precisie CNC Bewerking van Biocompatibele Materialen: Complexe chirurgische instrumenten, implantaatonderdelen en medische apparaatelementen van titanium, roestvrij staal, PEEK en andere materialen van biologische kwaliteit.
 • Microbewerking voor delicate apparaten: Zeer nauwkeurige productie van miniatuurcomponenten voor minimaal-invasieve apparaten, diagnostische hulpmiddelen en ingewikkelde medische instrumenten.
 • Steriele en cleanroom productie: Assemblage, verpakking en productiemogelijkheden die voldoen aan strenge reinheidsnormen voor chirurgische en implanteerbare apparaten.
 • Prototyping & Iteratie: Snel 3D printen en traditionele methoden voor snelle ontwerpoptimalisatie van medische hulpmiddelen, testen en ondersteuning bij het indienen van regelgevende documenten.
 • Regelgeving en kwaliteitsborging: Samenwerken met partnerfabrikanten die veel ervaring hebben met FDA, ISO 13485 en andere medische kwaliteitsnormen, samen met traceerbaarheid en strenge documentatie.

Het medische voordeel van Norck: Prestaties, Precisie, Patiëntveiligheid

 • Gecertificeerde kwaliteitssystemen: Processen en faciliteiten ontworpen om te voldoen aan de veeleisende kwaliteitseisen van de medische industrie.
 • Expertise in kritieke toepassingen: Productie van componenten en apparaten waarbij prestaties en betrouwbaarheid direct van invloed zijn op de resultaten voor de patiënt.
 • Materiaal- en procesvalidatie: Zorgen voor biocompatibiliteit, sterilisatiecompatibiliteit en prestaties op lange termijn van medische hulpmiddelen.
 • Focus op traceerbaarheid: Robuuste documentatie en tracering van materialen en processen voor volledige transparantie en naleving.
 • Versnellen van medische innovatie: Snelle prototyping, flexibele productie en gestroomlijnde toeleveringsketens om nieuwe behandelingen en apparaten sneller naar de patiënt te brengen.

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online productiediensten voor de medische industrie: De online productiediensten van Norck voor de medische industrie bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Medische industrie productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor de medische industrie eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor de medische sector om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw medische projecten?

 • Compromisloze kwaliteit: Precisiefabricage en strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw medische hulpmiddelen voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en werkzaamheid.
 • Betrouwbare, traceerbare productie: Processen ontworpen voor herhaalbaarheid, naleving en risicobeperking gedurende de gehele levenscyclus van medische hulpmiddelen.
 • Oplossingen voor complexe hulpmiddelen: Expertise in het bewerken van ingewikkelde geometrieën, componenten op microschaal en het werken met gespecialiseerde materialen van medische kwaliteit.
 • Bescherming van het welzijn van patiënten: We begrijpen de kritieke aard van medische hulpmiddelen en geven prioriteit aan patiëntveiligheid bij alles wat we doen.
 • Uw partner in medische vooruitgang: Door samen te werken van concept tot marktintroductie ondersteunen we u bij het brengen van levensveranderende innovaties in de gezondheidszorg.

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF