Vai al contenuto

Leverancier worden van Norck

Naast haar eigen productiecapaciteit heeft Norck een lange geschiedenis in het ontwikkelen van en investeren in digitale productietechnologieën om de supply chain systemen van haar klanten te bevorderen en te verbeteren. Door onze lange geschiedenis van technologische ontwikkeling te combineren met onze hoge kwalificaties op het gebied van de productie van metalen, kunststof en composietonderdelen, streven wij ernaar de nummer één bron te worden voor de precisiebehoeften van onze klanten op het gebied van metaal, kunststof en composiet.

Begin 2020 heeft onze wereld een pandemie meegemaakt op een schaal die niet meer is voorgekomen sinds de dagen van de builenpest in de middeleeuwen. De resultaten van de pandemie hadden en hebben langdurige gevolgen voor de toeleveringssystemen. De meeste bedrijven en zelfs landen zijn nu tot het inzicht gekomen dat hun afhankelijkheid van bepaalde fabrikanten in bepaalde landen in feite te groot was. Dit heeft voor hen geleid tot hogere prijzen, lange levertijden en verminderde kwaliteit in tijden van crisis. Anderzijds voelen de meeste bedrijven nog steeds de pijn die hen door de keuzes uit het verleden is aangedaan.

Hoewel Norck lang voor de pandemie met digitale productie begon, voelden we de noodzaak om ons bedrijf te herpositioneren en beter af te stemmen op de behoeften van de wereld na de pandemie.

Onze belangrijkste missie is om de toeleveringsketen van onze klanten veilig te stellen door ervoor te zorgen dat onze klanten altijd en overal toegang hebben tot producten en diensten die ze nodig hebben tegen redelijke prijzen, zonder prijsschommelingen en levertijden, met een product- en servicekwaliteit die hun verwachtingen overtreft.

Om deze missie te bereiken, ontwikkelen wij technologie, en werken wij onvermoeibaar als een team van mechanische ingenieurs, verkoopingenieurs, toevoerketeningenieurs, productontwerpers, software-ingenieurs, ingenieurs in kunstmatige intelligentie. Dit vereist ook het verbeteren van processen voor design for manufacturability, partnerschappen aangaan met alleen de beste fabrikanten om onze toegang tot hoogwaardige productiecapaciteit te verbreden, en ten slotte, maar het belangrijkste, de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk begrijpen.

Wat doet Norck?

Ons digitale productiebedrijf wil de risico's van de toeleveringsketen van klanten minimaliseren door on-demand productie eenvoudig en betaalbaar te maken voor alle bedrijven. Daarvoor hebben we alles omgevormd tot een digitaal platform waar klanten snel en eenvoudig offertes kunnen krijgen voor hun metalen en kunststof precisieonderdelen en toegang hebben tot onze hooggekwalificeerde ingenieurs om ontwerpen te ontwikkelen en aan te passen.

Wij werken graag samen met kwaliteitsleveranciers om aan de toenemende behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zijn op zoek naar partners met top leveranciers in plaatwerk, CNC bewerking, 3D printen, composiet materiaal productie en kunststof productie.

Welke sectoren bedient Norck?

Norck bedient een breed scala aan industrieën, waaronder luchtvaart, defensie, automotive, robotica, industrie, consumentenproducten, elektronica, medisch, hardware, machines, energie, onderwijs, graafmachine productie.

Wij zijn actief op zoek naar hoogwaardige, zeer capabele fabrikanten die deze industrieën bedienen. Wij zijn zeer selectief in onze evaluaties en eisen bepaalde certificeringen voor elke industrie.

Wat onderscheidt Norck?

Precisie, uitstekende kwaliteit, snelle levering en schaalbaarheid zijn de vier pijlers van Norck.

Ons geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke platform geeft u als leverancier toegang tot een uitgebreid netwerk van klanten die wachten om hun projecten te realiseren.

Norck zorgt voor de rompslomp van het vinden van klanten, het definiëren van behoeften, technische vereisten en onderhandelingen, zodat u zich kunt concentreren op de productie bij één enkele klant: Norck. Dit zal u helpen uw bedrijf te ontwikkelen en uw distributienetwerk en verkoopkanalen in de VS, Europa en daarbuiten uit te breiden.

Norck heeft uitstekende betalingsvoorwaarden voor haar leveranciers, variërend van vooruitbetaling tot netto 30.

Welke capaciteiten moet uw bedrijf hebben?

Als uw bedrijf een bewezen staat van dienst heeft, referenties van uw klanten in Europa en de Verenigde Staten, geweldige productiemogelijkheden in metalen precisie-, kunststof- en composietmaterialen, en belangrijker nog, uitstekende human resources, zijn wij actief op zoek naar topkwaliteit plaatwerkfabrikanten, CNC-verspaningsbedrijven die metalen precisieonderdelen op maat en metalen componenten uit een breed scala aan materialen kunnen vervaardigen, 3D-printbedrijven en fabrikanten van kunststofonderdelen.

Bent u geïnteresseerd om leverancier van Norck te worden?

Als u geïnteresseerd bent, beoordelen we graag de kwalificaties van uw bedrijf om te zien of ze aan onze eisen voldoen.

Vul gewoon het onderstaande contactformulier in zodat wij u een exemplaar van ons formulier voor de beoordeling van de leverancierskwaliteit kunnen toesturen om het beoordelingsproces te starten.

WAT NORCK HET BESTE DOET