Ga naar de inhoud

Waarom Norck?

Chain Resilience

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Access to Huge Capacity

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

Artificial Intelligence Augmented

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Innovation at Work

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Green Driven

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

Naast haar eigen productiecapaciteit heeft Norck een lange geschiedenis in het ontwikkelen van en investeren in digitale productietechnologieën om de supply chain systemen van haar klanten te bevorderen en te verbeteren. Door onze lange geschiedenis van technologische ontwikkeling te combineren met onze hoge kwalificaties op het gebied van de productie van metalen, kunststof en composietonderdelen, streven wij ernaar de nummer één bron te worden voor de precisiebehoeften van onze klanten op het gebied van metaal, kunststof en composiet.

Begin 2020 heeft onze wereld een pandemie meegemaakt op een schaal die niet meer is voorgekomen sinds de dagen van de builenpest in de middeleeuwen. De resultaten van de pandemie hadden en hebben langdurige gevolgen voor de toeleveringssystemen. De meeste bedrijven en zelfs landen zijn nu tot het inzicht gekomen dat hun afhankelijkheid van bepaalde fabrikanten in bepaalde landen in feite te groot was. Dit heeft voor hen geleid tot hogere prijzen, lange levertijden en verminderde kwaliteit in tijden van crisis. Anderzijds voelen de meeste bedrijven nog steeds de pijn die hen door de keuzes uit het verleden is aangedaan.

Hoewel Norck lang voor de pandemie met digitale productie begon, voelden we de noodzaak om ons bedrijf te herpositioneren en beter af te stemmen op de behoeften van de wereld na de pandemie.

Onze belangrijkste missie is om de toeleveringsketen van onze klanten veilig te stellen door ervoor te zorgen dat onze klanten altijd en overal toegang hebben tot producten en diensten die ze nodig hebben tegen redelijke prijzen, zonder prijsschommelingen en levertijden, met een product- en servicekwaliteit die hun verwachtingen overtreft.

Om deze missie te bereiken, ontwikkelen wij technologie, en werken wij onvermoeibaar als een team van mechanische ingenieurs, verkoopingenieurs, toevoerketeningenieurs, productontwerpers, software-ingenieurs, ingenieurs in kunstmatige intelligentie. Dit vereist ook het verbeteren van processen voor design for manufacturability, partnerschappen aangaan met alleen de beste fabrikanten om onze toegang tot hoogwaardige productiecapaciteit te verbreden, en ten slotte, maar het belangrijkste, de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk begrijpen.

Norck, een toonaangevend productiebedrijf gedreven door technologie, hoogwaardige data en kunstmatige intelligentie, richt zich op de productie van uitstekende kwaliteit van plaatwerkonderdelen, onderdelen op maat en componenten, een breed scala aan 3D-geprinte onderdelen en gietstukken. Het is een enkele bron voor een breed scala van bedrijven over de hele wereld voor hun behoefte aan plaatwerk fabricage, CNC bewerking, 3D printen en gieten.

Naast haar eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot een enorme hoeveelheid productiecapaciteit van haar partners van topkwaliteit in Europa en de VS, waardoor zij haar klanten kan voorzien van lage en hoge volumes, rapid prototyping en een breed scala aan productiediensten, van plaatbewerking tot 3D-printen.

Norcks datagestuurde AI-benadering van productie maximaliseert de algehele product- en servicekwaliteit en minimaliseert de kosten van haar onderdelen en diensten. Dit leidt tot producten van hoge kwaliteit, betere voorraadprogramma's voor onze klanten wereldwijd, betere zichtbaarheid voor supply chain management.

Norcks team van productie ingenieurs, technische ingenieurs, kwaliteitsingenieurs, supply chain ingenieurs, industriële ontwerpers, artificial intelligence ingenieurs, data scientists en software applicatie ontwikkelaars werken op een unieke en coherente manier om uw bedrijf te voorzien van hoge kwaliteit productie onderdelen en diensten, beter design for manufacturability en dit alles gedreven door data en artificial intelligence.

Als één enkele bron voor al uw productiebehoeften minimaliseert Norck uw overheadkosten, diversifieert uw toeleveringsketen en vermindert de impact van schokken in de toeleveringsketen, prijs- en leveringsfluctuaties, verbetert het ontwerp voor maakbaarheid van uw onderdelen, verbetert de kwaliteit van diensten en onderdelen die u uitbesteedt aanzienlijk, minimaliseert de risico's van leveranciers, verbetert uw koopkracht en levert de goederen en diensten met een filosofie van just-in-time.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN VAN NORCK

ONZE DIENSTEN

WAT NORCK HET BESTE DOET

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF