Vai al contenuto

Productie-oplossingen voor de auto-industrie

Manufacturing Solutions For Automotive Industry

Automobielinnovatie stimuleren met precisieproductie

Norck levert deskundige productieoplossingen op maat voor de snelle auto-industrie. We stellen automobielingenieurs, OEM's en toeleveranciers in staat om geavanceerde ontwerpen tot leven te brengen met precisiecomponenten, prototypes en oplossingen voor productiebruggen, waardoor innovatie wordt versneld terwijl de kwaliteit in elke fase wordt gewaarborgd.

Productiecapaciteiten voor de auto-industrie

 • CNC precisiebewerking: Hoogwaardige metalen en kunststoffen voor aandrijflijnonderdelen, chassisonderdelen, interieurelementen en ingewikkelde assemblages die nauwe toleranties vereisen.
 • Plaatbewerking: Vormen, buigen, snijden en lassen van een reeks staalsoorten en aluminiumlegeringen van automobielkwaliteit voor structurele onderdelen, carrosseriepanelen, behuizingen en beugels.
 • Snel prototypen met 3D printen: Snelle ontwerpiteraties, functionele prototypes met realistische materialen en conceptvisualisatie voor interieur-, exterieur- en motorkaponderdelen.
 • Productiegereedschap & mallen: Snelle toolingoplossingen voor spuitgieten en aangepaste mallen en opspanmiddelen om assemblage te stroomlijnen en kwaliteitscontrole te optimaliseren.
 • Afwerking en assemblage: Een breed scala aan oppervlakteafwerkingen, coatings en complete assemblagemogelijkheden voor kant-en-klare auto-onderdelen en -systemen.

Norck's voordeel voor de auto-industrie: De toekomst versnellen

 • Lichtgewicht oplossingen: Expertise in geavanceerde materialen en additive manufacturing om het gewicht van voertuigen te verminderen, het brandstofverbruik te verlagen en duurzaamheidsdoelstellingen te halen.
 • Functionele prototypes voor rigoureuze tests: Prototypes die echte testscenario's doorstaan om ontwerpen snel en met vertrouwen te valideren.
 • Snel opschalen: Naadloze overgang van prototypen naar overbruggingsproductie en productie op aanvraag om te voldoen aan de fluctuerende vraag van de automarkt.
 • Optimalisatie van de toeleveringsketen: Onderdelen inkopen, voorraden beheren en logistiek stroomlijnen om uw productielijnen soepel te laten draaien.
 • Focus op kwaliteit en betrouwbaarheid: Strenge kwaliteitscontrole en processen die zijn afgestemd op de normen van de auto-industrie voor onderdelen die compromisloos presteren.

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online Automotive Services voor defensie-industrie: De online productiediensten van Norck voor de auto-industrie bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Automotive industrie productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor de auto-industrie eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor de auto-industrie om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw autoprojecten?

 • Snelheid naar de markt: Versnel uw ontwikkelingscycli met snelle prototypes, flexibele productie en gestroomlijnde toeleveringsketens.
 • Precisie voor veeleisende toepassingen: Compromisloze kwaliteit voor kritieke componenten waar prestaties en veiligheid met elkaar verweven zijn.
 • Kosteneffectieve oplossingen: Geoptimaliseerde productieprocessen en wereldwijde inkoop om prestaties, functionaliteit en kostendoelstellingen in balans te brengen.
 • Samenwerkende innovatiepartner: We werken met u samen om ontwerpen te optimaliseren voor maakbaarheid, nieuwe technologieën te verkennen en de unieke uitdagingen van de auto-industrie aan te gaan.

Laten we uw automobielprojecten van energie voorzien - vraag vandaag nog een offerte aan!

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF