Vai al contenuto

Productie-oplossingen voor de auto-industrie

Automobielinnovatie stimuleren met precisieproductie

Norck levert deskundige productieoplossingen op maat voor de snelle auto-industrie. We stellen automobielingenieurs, OEM's en toeleveranciers in staat om geavanceerde ontwerpen tot leven te brengen met precisiecomponenten, prototypes en oplossingen voor productiebruggen, waardoor innovatie wordt versneld terwijl de kwaliteit in elke fase wordt gewaarborgd.

Productiecapaciteiten voor de auto-industrie

 • CNC precisiebewerking: Hoogwaardige metalen en kunststoffen voor aandrijflijnonderdelen, chassisonderdelen, interieurelementen en ingewikkelde assemblages die nauwe toleranties vereisen.
 • Plaatbewerking: Vormen, buigen, snijden en lassen van een reeks staalsoorten en aluminiumlegeringen van automobielkwaliteit voor structurele onderdelen, carrosseriepanelen, behuizingen en beugels.
 • Snel prototypen met 3D printen: Snelle ontwerpiteraties, functionele prototypes met realistische materialen en conceptvisualisatie voor interieur-, exterieur- en motorkaponderdelen.
 • Productiegereedschap & mallen: Snelle toolingoplossingen voor spuitgieten en aangepaste mallen en opspanmiddelen om assemblage te stroomlijnen en kwaliteitscontrole te optimaliseren.
 • Afwerking en assemblage: Een breed scala aan oppervlakteafwerkingen, coatings en complete assemblagemogelijkheden voor kant-en-klare auto-onderdelen en -systemen.

Norck's voordeel voor de auto-industrie: De toekomst versnellen

 • Lichtgewicht oplossingen: Expertise in geavanceerde materialen en additive manufacturing om het gewicht van voertuigen te verminderen, het brandstofverbruik te verlagen en duurzaamheidsdoelstellingen te halen.
 • Functionele prototypes voor rigoureuze tests: Prototypes die echte testscenario's doorstaan om ontwerpen snel en met vertrouwen te valideren.
 • Snel opschalen: Naadloze overgang van prototypen naar overbruggingsproductie en productie op aanvraag om te voldoen aan de fluctuerende vraag van de automarkt.
 • Optimalisatie van de toeleveringsketen: Onderdelen inkopen, voorraden beheren en logistiek stroomlijnen om uw productielijnen soepel te laten draaien.
 • Focus op kwaliteit en betrouwbaarheid: Strenge kwaliteitscontrole en processen die zijn afgestemd op de normen van de auto-industrie voor onderdelen die compromisloos presteren.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw autoprojecten?

 • Snelheid naar de markt: Versnel uw ontwikkelingscycli met snelle prototypes, flexibele productie en gestroomlijnde toeleveringsketens.
 • Precisie voor veeleisende toepassingen: Compromisloze kwaliteit voor kritieke componenten waar prestaties en veiligheid met elkaar verweven zijn.
 • Kosteneffectieve oplossingen: Geoptimaliseerde productieprocessen en wereldwijde inkoop om prestaties, functionaliteit en kostendoelstellingen in balans te brengen.
 • Samenwerkende innovatiepartner: We werken met u samen om ontwerpen te optimaliseren voor maakbaarheid, nieuwe technologieën te verkennen en de unieke uitdagingen van de auto-industrie aan te gaan.

Laten we uw automobielprojecten van energie voorzien - vraag vandaag nog een offerte aan!

WAT NORCK HET BESTE DOET

WAAROM NORCK?

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF