Vai al contenuto

Norck: Uw partner voor hardware-innovatie - van concept tot lancering

Partner for Hardware Innovation - Norck

Norck levert deskundige productie- en supply chain-oplossingen voor de hardware-industrie. Wij stellen startende hardwarebedrijven, gevestigde merken en uitvinders in staat om hun producten tot leven te brengen, met de precisie, snelheid en kwaliteit die nodig zijn om succesvol te zijn in een concurrerende markt.

Productiecapaciteiten voor hardware

 • CNC precisiebewerking van diverse materialen: Het maken van ingewikkelde onderdelen, functionele prototypes en productieonderdelen van metalen, kunststoffen en composieten.
 • Plaatbewerking voor behuizingen en beugels: Vormen, snijden en lassen van een reeks metalen voor behuizingen, bevestigingselementen en structurele onderdelen.
 • Snelle prototyping met 3D printen: Snelle ontwerpiteraties, functioneel testen en concepten demonstreren met behulp van diverse 3D-printtechnologieën.
 • Assemblage en integratie: Het combineren van gefabriceerde componenten, elektronica, kant-en-klare hardware en verpakking voor marktklare hardwareproducten.
 • Afwerking & Branding: Een breed scala aan oppervlakteafwerkingen, coatings, etikettering en aanpassingsopties om de aantrekkingskracht van het product en de merkidentiteit te verbeteren.

Norck's Hardware Voordeel: Snelheid, precisie, marktsucces

 • Ontwerp voor maakbaarheid & marktgeschiktheid: Samenwerken om uw ontwerpen te optimaliseren voor productie, kostenefficiëntie en eindgebruikerservaring.
 • Time-to-Market versnellen: Snelle prototyping en flexibele productie om in te spelen op markttrends en de concurrentie voor te blijven.
 • Focus op esthetiek en gebruikerservaring: Precisieproductie en afwerkingsmogelijkheden om producten te leveren die er geweldig uitzien en vlekkeloos functioneren.
 • Schaalbare productie voor groei: Naadloze overgang van prototypes naar massaproductie, ondersteuning van uw reis van Kickstarter tot winkelschappen.

ONZE DIENSTEN

Waarom Norck kiezen voor uw ijzerwarenprojecten?

 • Breng uw ideeën tot leven: Hardwareconcepten omzetten in tastbare, marktklare producten van uitzonderlijke kwaliteit.
 • Snelle iteraties voor het perfecte ontwerp: Snelle prototyping stelt u in staat uw product te verfijnen en te optimaliseren voordat het op grote schaal wordt geproduceerd.
 • Kosten onder controle, kwaliteit behouden: Geoptimaliseerde productieprocessen en beheer van de toeleveringsketen helpen u uw richtprijs te halen zonder afbreuk te doen aan de prestaties.
 • Bescherming van uw intellectuele eigendom: Veilige processen en waarborgen in de toeleveringsketen om uw innovatieve ontwerpen te beschermen.
 • Uw end-to-end partner: Wij ondersteunen u vanaf het eerste prototype tot en met de volledige productie en doorlopende levering voor blijvend succes op de markt.

WAT NORCK HET BESTE DOET

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden topkwaliteit dienstverleners op het gebied van plaatwerk, CNC-verspaning en 3D-printing in heel Europa en de VS.

 Creating Supply Chain

Risico's in de toeleveringsketen verminderen

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat wij een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen wij ook uiterst innovatieve productiemiddelen, opspanmiddelen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie Augmented

Norck verzamelt en gebruikt duizenden datapunten om zijn ingenieurs aan te vullen met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere maakbaarheid.

Green Driven - Norck

Groen Gedreven

Norck moedigt haar partners aan koolstofneutraal te zijn en geeft koolstofneutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEES MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

EUROPA'S EN U.S.'S TOONAANGEVENDE DIGITALE PRODUCTIEBEDRIJF