Vai al contenuto

Norck: Industriële prestaties stimuleren met precisieoplossingen voor productie en toelevering

Bij Norck voorzien we industrieën van geavanceerde productieoplossingen die innovatie en efficiëntie stimuleren.

Onze uitgebreide capaciteiten omvatten snelle prototyping en productie van grote volumes met;

We werken samen met bedrijven om hun ideeën om te zetten in realiteit en maken gebruik van onze expertise in materialen, engineering en productie om hoogwaardige componenten en samenstellingen te leveren. Bekijk ons branchespecifieke aanbod en ontdek hoe Norck uw toeleveringsketen kan optimaliseren, productontwikkeling kan versnellen en uw concurrentievoordeel kan vergroten.

Vliegen met precisie: Norcks productie-expertise voor de lucht- en ruimtevaart

In de veeleisende luchtvaartindustrie, waar prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid onontbeerlijk zijn, is Norck uw vertrouwde productiepartner. Wij stellen ruimtevaartingenieurs, OEM's en leveranciers in staat om de industrienormen te overtreffen en hun projectdoelen te bereiken.

Onze uitgebreide productiemogelijkheden voor de lucht- en ruimtevaart:

 • Precisie CNC verspanen: We maken onderdelen die cruciaal zijn voor de vlucht, motoronderdelen, landingsgestelelementen en meer van hoogwaardige legeringen, waarbij we ervoor zorgen dat krappe toleranties en complexe geometrieën met precisie worden gehaald.
 • Geavanceerde plaatbewerking: Onze geavanceerde technieken transformeren aluminium, titanium en speciale legeringen in lichtgewicht maar robuuste casco structuren en behuizingen.
 • Innovatieve additieve productie: Maak gebruik van de kracht van 3D-printen om snel prototypes te maken en lichtgewicht, topologisch geoptimaliseerde componenten en bevestigingen te produceren, waardoor uw ontwerp iteraties versnelt en doorlooptijden verkort worden.
 • Gestroomlijnde optimalisatie van de toeleveringsketen: Onze inkoopexpertise zorgt voor de tijdige levering van grondstoffen, hardware en gespecialiseerde onderdelen, zodat knelpunten bij de inkoop verdwijnen en uw project op schema blijft.
 • Complete assemblageoplossingen: Van machinaal bewerkte en gefabriceerde componenten tot 3D-geprinte onderdelen en kant-en-klare artikelen, wij integreren ze naadloos in kant-en-klare subassemblages of complete assemblages.

Werk samen met Norck en ervaar het verschil dat onze expertise en toewijding aan uitmuntendheid kunnen maken in uw luchtvaartproductie.

Klaar om uw luchtvaartprojecten naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek hier Norck's oplossingen voor precisiefabricage .

Missie-klare oplossingen: Onze expertise op het gebied van defensieproductie

In de defensie-industrie, waar veel op het spel staat, stelt Norck aannemers, OEM's en overheidsinstellingen in staat om missiekritische componenten en systemen te leveren. Wij zorgen voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit.

Productie-expertise voor defensie:

 • Precisie CNC verspanen: We bewerken vakkundig complexe componenten voor grondvoertuigen, vliegtuigen, marinesystemen en wapens uit geavanceerde legeringen, composieten en speciale materialen.
 • Robuuste plaatbewerking: Onze geavanceerde technieken vormen gepantserd staal en legeringen tot robuuste structurele elementen, behuizingen en voertuigonderdelen.
 • Additieve productie: Met 3D-printing kunnen snel prototypes, vervangingsonderdelen en onderdelen op aanvraag worden gemaakt voor snelle inzet en reparaties in het veld.
 • Veilige toeleveringsketen en traceerbaarheid: We kopen in bij zorgvuldig doorgelichte leveranciers die voldoen aan de ITAR-voorschriften en implementeren strenge traceerbaarheidsmaatregelen om gevoelige informatie te beschermen en de integriteit van onderdelen te waarborgen.

Werk samen met Norck om uw defensiecapaciteiten te versterken.

Ontdek onze defensiecapaciteiten hier en ontdek hoe wij missiekritische oplossingen leveren.

Robotisering van innovatie: Norcks Robotics Productie Oplossingen

Norck is uw one-stop-shop voor het tot leven brengen van uw robotica-innovaties. Wij bieden deskundige productie- en supply chain-oplossingen op maat voor de robotica-industrie. Onze diensten zijn ontworpen om de ontwikkeling en productie van geavanceerde robots te versnellen, van onderzoekers en integrators tot gevestigde robotica bedrijven.

Onze expertise op het gebied van robotica productie:

 • CNC precisiebewerking: We maken ingewikkelde robotonderdelen zoals actuatoren, eindeffectoren en sensorbehuizingen van hoogwaardige materialen.
 • Snelle prototypes: We bieden diverse prototypingmethodes, waaronder 3D-printen en traditionele machinale bewerking voor snelle ontwerpiteratie en testen.
 • Plaatbewerking: We maken aangepaste behuizingen, bedieningspanelen en structurele elementen voor robots en robotsystemen.
 • Integratie van elektronica: We assembleren en bedraden PCB's, sensoren en andere elektromechanische componenten tot complete robot-subassemblages.
 • Supply Chain Management: We stroomlijnen uw inkoopproces door motoren, controllers, speciale hardware en andere kritieke onderdelen te sourcen.

Werk samen met Norck en ontgrendel het volledige potentieel van uw robotica projecten. Laat ons de complexe productie afhandelen zodat u zich kunt richten op innovatie.

 • Ontdek hoe wij uw robotica projecten van concept tot realiteit kunnen versnellen hier.

De motor achter auto-innovatie: Norcks productie-expertise

Norck is uw vertrouwde partner in het versnellen van auto-innovatie. Wij bieden uitgebreide productieoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de veeleisende auto-industrie. Of u nu een ingenieur, OEM of topleverancier bent, wij zijn er om u te helpen uw concepten om te zetten in realiteit.

Onze expertise in productie voor de auto-industrie:

 • CNC precisiebewerking: We maken hoogwaardige onderdelen voor de aandrijflijn, het chassis, het interieur en complexe assemblages, waarbij we ervoor zorgen dat aan strenge toleranties wordt voldaan.
 • Plaatwerk fabricage: We maken een breed scala aan structurele onderdelen, carrosseriepanelen en behuizingen van voor de auto geschikte metalen.
 • Snelle prototyping met 3D-printing: We bieden snelle ontwerpiteraties, functionele prototypes en conceptvisualisatie voor verschillende onderdelen.
 • Productiegereedschap & mallen: We bieden snelle tooling-oplossingen en op maat gemaakte mallen voor gestroomlijnde assemblage en kwaliteitscontrole.
 • Afwerking & assemblage: We bieden een uitgebreide reeks oppervlakteafwerkingen, coatings en assemblagemogelijkheden om kant-en-klare auto-onderdelen en systemen te leveren.

Met Norck krijgt u een voorsprong op de concurrentie. Wij stroomlijnen uw ontwikkelingscycli, garanderen kwaliteit in elke fase en helpen u om uw innovaties sneller op de markt te brengen. Laat ons uw one-stop productieoplossing zijn voor uw volgende autoproject.

Ontdek hoe we uw volgende autoproject kunnen versnellen en de industrienormen kunnen overtreffen hier.

Consumentenervaringen creëren: Norcks productie-expertise

Onze expertise in de productie van consumentenproducten:

 • Precisieproductie: We maken gebruik van geavanceerde CNC-verspaning en spuitgieten om onderdelen van hoge kwaliteit te maken van diverse materialen, zodat uw product zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk is.
 • Snelle prototyping: We maken gebruik van 3D-printen, rapid tooling en traditionele methoden om uw ontwerpen snel te herhalen, te testen en te optimaliseren voor de massaproductie.
 • Afwerking en assemblage: We bieden een breed scala aan oppervlakteafwerkingen, texturen, coatings, assemblage en verpakkingsdiensten om uw product marktklaar te maken.
 • Elektronica-integratie: We integreren naadloos PCB's, sensoren, displays en andere elektronische componenten voor slimme of verbonden consumentenproducten.
 • Wereldwijde inkoop en logistiek: Wij zorgen voor de inkoop van materialen, de inkoop van componenten en de logistiek van de toeleveringsketen, zodat u verzekerd bent van optimale kosten en tijdige levering.

Werk samen met Norck en ervaar een gestroomlijnd productontwikkelingsproces dat kwaliteit, functionaliteit en esthetiek in balans brengt. Laat ons u helpen producten te creëren die consumenten boeien en zich onderscheiden in de markt.

Creëer een boeiende consumentenervaring met de expertise van Norck op het gebied van productontwikkeling. Ontdek hoe hier.

De evolutie van de industrie: Van stoomkracht tot intelligente machines

De industriële sector, die bedrijven omvat die machines, apparatuur en diensten leveren voor productie en bouw, heeft een dramatische evolutie doorgemaakt.

 • Industrie 1.0: De ontdekking van stoomkracht zorgde voor een revolutie in de industriële fabricage, het aandrijven van machines en markeerde de geboorte van de moderne industrie.
 • Industrie 2.0: De introductie van elektriciteit in de jaren 1840 leidde tot de ontwikkeling van complexere machines en systemen die industriële processen verder verbeterden.
 • Industrie 3.0: De komst van computers in de jaren 1970 luidde het tijdperk van automatisering in, met assemblagelijnen die automatische en halfautomatische machines bevatten, maar nog steeds menselijke input vereisen.
 • Industrie 4.0: Vandaag bevinden we ons in het tijdperk van intelligente machines. Deze machines kunnen communiceren, zichzelf controleren en acties in gang zetten zonder menselijke tussenkomst, wat leidt tot grotere efficiëntie en productiviteit.

Van door stoom aangedreven machines tot onderling verbonden, intelligente systemen: de industriële sector blijft transformeren en geeft vorm aan de toekomst van productie en bouw.

Ontdek hoe Norck voorop loopt in industriële innovatie. Ontdek onze geavanceerde productieoplossingen hier.

Hardware bouwen, dromen bouwen: Norck's Hardware Productie Oplossingen

Norck is uw one-stop productiepartner om uw hardware-ideeën werkelijkheid te laten worden. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor hardware startups, gevestigde merken en uitvinders om de complexe wereld van productontwikkeling en productie te navigeren.

Onze expertise op het gebied van hardwareproductie:

 • CNC precisiebewerking: We maken ingewikkelde onderdelen, functionele prototypes en productieklare onderdelen van diverse materialen, waaronder metalen, kunststoffen en composieten.
 • Plaatbewerking: We maken behuizingen, beugels en structurele onderdelen van een reeks metalen met behulp van geavanceerde fabricagetechnieken.
 • Snelle prototyping: We maken gebruik van 3D-printtechnologieën om ontwerpiteraties te versnellen, functionele tests mogelijk te maken en uw concepten in een tastbare vorm te presenteren.
 • Assemblage en integratie: We combineren gefabriceerde componenten, elektronica, kant-en-klare hardware en verpakking om marktklare hardwareproducten te leveren.
 • Afwerking & Branding: We bieden een brede selectie van oppervlakteafwerkingen, coatings, etikettering en aanpassingsopties om de aantrekkingskracht van het product en de merkidentiteit te verbeteren.

Werk samen met Norck en ervaar een gestroomlijnd productieproces dat precisie, snelheid en kwaliteit levert. Laat ons je helpen ijzerwaren te maken die opvallen in een concurrerende markt.

Bouw uw hardwaredromen met de uitgebreide productieoplossingen van Norck. Aan de slag hier.

Het omsluiten van uw elektronica visie: Onze expertise op het gebied van elektronicaproductie

Norck is uw vertrouwde partner bij het tot leven brengen van baanbrekende elektronica. Wij bieden uitgebreide productie- en supply chain-oplossingen op maat voor de elektronica-industrie, zodat startende hardwarebedrijven, gevestigde merken en ingenieurs hun doelen kunnen bereiken.

Onze expertise op het gebied van elektronicaproductie:

 • Aangepaste behuizingen: We maken robuuste en visueel aantrekkelijke behuizingen voor printplaten, displays en complete elektronische apparaten met behulp van CNC-verspaning, plaatbewerking en 3D-printen.
 • Veelzijdigheid in materiaal: We werken met verschillende materialen, waaronder kunststoffen, aluminium, roestvrij staal en meer, om aan uw specifieke eisen te voldoen.
 • Bescherming en functionaliteit: We ontwerpen behuizingen die niet alleen uw gevoelige elektronica beschermen, maar ook poorten, knoppen, warmteafvoer en andere functionele elementen bevatten voor optimale prestaties.
 • Branding en esthetiek: We bieden een reeks afwerkingen zoals verven, poedercoaten, anodiseren en zeefdrukken om bij uw merkidentiteit te passen en de visuele aantrekkingskracht van uw product te verhogen.
 • Integratie van displays: We leveren precisiebewerkingen voor omlijstingen, schermuitsparingen en naadloze integratie van touchscreens of andere displaycomponenten.

Werk samen met Norck en ervaar een gestroomlijnd productieproces waarbij prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voorop staan. Laat ons u helpen door de complexiteit van elektronicaproductie te navigeren en uw weg naar succes te versnellen.

Stimuleer uw elektronica-innovatie met de productie-expertise van Norck. Meer informatie hier.

Brandstof voor de energietoekomst: Norcks energie-industrie productie

Norck is uw vertrouwde partner in het aandrijven van de energie-industrie. Wij bieden uitgebreide productie- en supply chain-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de traditionele en duurzame energiesectoren. Of u nu een ingenieur, OEM of dienstverlener bent, wij stellen u in staat om hoogwaardige apparatuur en infrastructuur te bouwen die bestand is tegen de meest uitdagende omstandigheden.

Onze productie-expertise voor de energiesector:

 • Precisie CNC Verspaning: We maken complexe componenten voor energieopwekking, olie- & gasapparatuur en systemen voor hernieuwbare energie uit staal met hoge sterkte, corrosiebestendige legeringen, speciale metalen en composieten.
 • Plaatbewerking voor zwaar gebruik: We maken robuuste structuren, behuizingen, drukvaten en ondersteunende elementen met behulp van geavanceerde vorm-, snij-, las- en assemblagetechnieken voor veeleisende energie-infrastructuurprojecten.
 • Gespecialiseerde afwerkingen en coatings: We brengen duurzame verven, coatings en oppervlaktebehandelingen aan die ontworpen zijn om uw apparatuur te beschermen tegen ruwe omgevingen, chemische blootstelling en extreme temperaturen, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en optimale prestaties.

Werk samen met Norck en maak gebruik van onze expertise om betrouwbare, efficiënte en veerkrachtige oplossingen te leveren voor de energie-industrie. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de overgang naar een duurzame energietoekomst met behoud van de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

Zet de toekomst van energie voort met de productieoplossingen van Norck. Ontdek ze hier.

Vooruitgang in medische technologie: Norcks expertise in medische productie

Norck is uw vertrouwde partner in de productie van medische hulpmiddelen en stelt innovators in de gezondheidszorg in staat levensreddende technologieën naar patiënten te brengen. Wij geven prioriteit aan kwaliteit, betrouwbaarheid en patiëntveiligheid bij elke stap van het productieproces.

Onze expertise in medische productie:

 • Precisie CNC Verspaning: We maken ingewikkelde chirurgische instrumenten, implantaatcomponenten en medische hulpmiddelen van biocompatibele materialen zoals titanium, roestvrij staal en PEEK.
 • Micro-Verspaning: We zijn gespecialiseerd in het met hoge precisie vervaardigen van miniatuurcomponenten voor minimaal invasieve apparaten, diagnostische instrumenten en ingewikkelde medische instrumenten.
 • Steriele en cleanroom productie: Onze faciliteiten voldoen aan strenge reinheidsnormen voor de assemblage, verpakking en productie van chirurgische en implanteerbare hulpmiddelen.
 • Prototyping & Iteratie: We maken gebruik van snel 3D-printen en traditionele methoden voor snelle ontwerpoptimalisatie, testen en ondersteuning bij het indienen van regelgevende documenten.
 • Regelgeving en kwaliteitsborging: We werken samen met fabrikanten die uitgebreide ervaring hebben met FDA, ISO 13485 en andere medische kwaliteitsnormen, zodat traceerbaarheid en zorgvuldige documentatie gegarandeerd zijn.

Werk samen met Norck en ervaar een gestroomlijnd productieproces dat prioriteit geeft aan patiëntveiligheid en voldoet aan de hoogste wettelijke normen. Laat ons u helpen door de complexiteit van de productie van medische hulpmiddelen te navigeren en uw weg naar betere patiëntresultaten te versnellen.

Zet medische technologie op de kaart met de precisieproductie en expertise op het gebied van regelgeving van Norck. Meer informatie hier.

Inspirerend leren door innovatie: Norcks Onderwijs Productie Oplossingen

Norck is uw partner in het creëren van boeiende leermiddelen en ervaringen. Wij bieden deskundige productieoplossingen op maat voor de onderwijsindustrie en ondersteunen docenten, onderzoekers en instellingen in hun missie om het leren te inspireren.

Onze expertise op het gebied van productie in het onderwijs:

 • Precisieproductie: We gebruiken geavanceerde CNC-verspaning en 3D-printen om robuuste, veilige en hoogwaardige prototypes, onderdelen en modellen te maken voor wetenschappelijke experimenten, technische demonstraties en praktijkgericht leren.
 • Veelzijdigheid in materialen: We werken met een breed scala aan materialen, waaronder kunststoffen, metalen, hout en composieten, om te voldoen aan de unieke behoeften van uw leermiddelen en instrumenten.
 • Assemblage en integratie: We combineren gefabriceerde componenten, elektronica en gemakkelijk verkrijgbare elementen om complete educatieve apparaten en experimentele opstellingen te bouwen.
 • Duurzame afwerkingen: We brengen veerkrachtige verven, coatings en duidelijke etiketten aan om ervoor te zorgen dat uw leermiddelen bestand zijn tegen veelvuldig gebruik in klaslokalen.
 • Aanpassing en schaalbaarheid: We kunnen eenmalige prototypes, aangepaste leermiddelen of kleine series produceren voor klaslokalen of institutionele behoeften.

Werk samen met Norck en breng uw onderwijsvisie tot leven. We zijn toegewijd aan het leveren van toegankelijke, hoogwaardige hulpmiddelen die praktijkgericht onderzoek stimuleren en de leerervaring verbeteren voor leerlingen van alle leeftijden.

Inspireer het leren met de innovatieve educatieve productieoplossingen van Norck. Ontdek ze hier.

Excellentie voor graafmachines: Onze expertise in de productie van graafmachines

Norck is uw vertrouwde partner in het aandrijven van de graafmachine-industrie. Wij bieden uitgebreide productieoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van OEM's, fabrikanten van uitrustingsstukken en dienstverleners, zodat u krachtige, betrouwbare en duurzame graafmachines kunt bouwen.

Onze expertise in de graafmachine-industrie:

 • CNC verspanen voor zwaar gebruik: We vervaardigen kritieke onderdelen zoals pennen, bussen, tandwielen, hydraulische cilinders en onderstelonderdelen van hoogsterkte staalsoorten en slijtvaste legeringen om optimale prestaties onder extreme omstandigheden te garanderen.
 • Structurele plaatbewerking: We vormen, snijden, lassen en monteren robuuste gieken, armen, bakken, behuizingen en structurele elementen voor graafmachineframes en -chassis om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.
 • Slijtvaste coatings en behandelingen: We passen gespecialiseerde coatings en behandelingen toe zoals hardfacing, carboneren en nitreren om de levensduur en prestaties van slijtagegevoelige componenten en hulpstukken te maximaliseren.
 • Productiecapaciteit op grote schaal: Onze faciliteiten zijn uitgerust voor de productie van oversized structurele elementen en complete subassemblages voor graafmachines, waardoor efficiënte productie en tijdige levering gegarandeerd zijn.

Werk samen met Norck en ervaar een gestroomlijnd productieproces dat uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid levert voor uw graafmachineonderdelen en -assemblages. Laat ons uw one-stop productie-oplossing zijn voor de toekomst van graafmachines.

Geef de graafmachine-industrie energie met de duurzame en betrouwbare productieoplossingen van Norck. Ontdek ze hier.

Norck: Uw datagestuurde partner voor on-demand productie excellentie

Norck is een technologisch aangedreven productieleider gespecialiseerd in CNC-verspaning, 3D-printen, plaatbewerking en spuitgieten. Onze intelligente, datagestuurde aanpak zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit, geoptimaliseerde kosten en naadloos supply chain management voor bedrijven wereldwijd.

Belangrijkste diensten:

Waarom kiezen voor Norck?

 • AI-gestuurde productie: Data en AI optimaliseren onze processen voor superieure kwaliteit, minimale kosten en zichtbaarheid in de toeleveringsketen.
 • Uitgebreide productiecapaciteit: Ons uitgebreide partnernetwerk in Europa en de VS garandeert zowel kleine als grote volumes.
 • End-to-End Expertise: Ons team van ingenieurs, datawetenschappers en productontwikkelaars zorgt voor maakbaar ontwerp en ongeëvenaarde service.
 • Single-Source oplossing: Norck stroomlijnt uw supply chain, vermindert overhead, vergroot uw inkoopkracht en levert just-in-time resultaten.
 • Online productiediensten voor industriële projecten: Norck's online productiediensten voor industriële projecten bieden een snelle, gemakkelijke en betrouwbare manier om uw ideeën tot leven te brengen met op maat gemaakte onderdelen van hoge kwaliteit.
 • Industriële project productiediensten bij u in de buurt: Uw zoektocht naar productiediensten voor industriële projecten eindigt hier. Norck biedt op maat gemaakte engineering- en productieondersteuning die begint met uw unieke projectbehoeften. Of u nu een lokaal bedrijf bent of online zoekt, ons deskundige team levert hoogwaardige, op maat gemaakte productiediensten voor industriële projecten om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Ervaar het Norck-verschil. Vraag vandaag nog snel een offerte aan voor uw productiebehoeften!

ONZE DIENSTEN

WAT NORCK HET BESTE DOET

ONGEËVENAARDE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Technische expertise, bij elke stap

NORCK biedt aangepaste productie- en engineeringoplossingen op maat van uw specifieke behoeften in verschillende industrieën.

Optimaliseer je ontwerp voor productie

De ingenieurs van NORCK kunnen uw ontwerp beoordelen en feedback geven om de produceerbaarheid, kosteneffectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Uw oplossing, uw schaal

Of u nu een enkel prototype of een volledige productie nodig hebt, de ingenieurs van NORCK staan klaar om met u samen te werken. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw concept tot leven kunnen brengen.

Oplossingen op maat voor NORCK klanten

NORCK is gespecialiseerd in het leveren van unieke productie- en engineeringoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Onze expertise dekt een brede waaier van industrieën en toepassingen.

WAAROM NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Krijg toegang tot enorme productiecapaciteit

Naast Norcks eigen productiecapaciteit heeft Norck toegang tot honderden hoogwaardige leveranciers van CNC-verspaning, plaatwerk, 3D-printen, spuitgieten en urethaan gieten in de Verenigde Staten, Duitsland en Europa.

 Creating Supply Chain

Veerkracht in de toeleveringsketen creëren

Werken met Norck vermindert effectief uw risico's op schokken in de toeleveringsketen, onvoorziene vertragingen, prijsschommelingen en kwaliteitsproblemen, waardoor de veerkracht van uw bedrijf in de uitbesteding en toeleveringsketen toeneemt.

Innovation at Work - Norck

Innovatie op het werk

Behalve dat we een bedrijf zijn dat digitale productie met kunstmatige intelligentie vergroot, ontwikkelen we ook zeer innovatieve productiemiddelen, opspansystemen en natuurlijk softwaretoepassingen zoals RapidCAD, een zeer intuïtieve en innovatieve webgebaseerde CAD-toepassing.

Art artificial intelligent system

Kunstmatige intelligentie

Norck verzamelt en gebruikt duizenden gegevenspunten om zijn ingenieurs te versterken met een geavanceerd kunstmatig intelligent systeem voor een beter ontwerp en een betere produceerbaarheid.

Green Driven - Norck

Green Driven

Norck moedigt haar partners aan om CO2-neutraal te zijn en geeft CO2-neutrale leveranciers voorrang op leveranciers die dat niet zijn.

LEER MEER OVER ONZE MOGELIJKHEDEN

TOONAANGEVEND ON DEMAND DIGITAAL PRODUCTIEBEDRIJF IN DE VERENIGDE STATEN, DUITSLAND EN EUROPA.